SERVEIS

Hem preparat un conjunt de serveis perquè en tot moment  gaudiu de la major comoditat a l'hora d'escollir el nostre centre com una opció de benestar.

Entrenador personal

 

Posarem a la teva disposició un equip d'entrenadors personals que et dissenyaran les rutines d'entrenament i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius.

SPA – Wellness i tractaments corporals


A l'SPA podràs gaudir d'un conjunt de tractaments i massatges que t'ajudaran a recuperar l'equilibri i la relaxació del cos. Amb un complet conjunt de tractaments i massatges, realitzats pels nostres especialistes i fisioterapeutes, podràs disfrutar de moments de relax alhora que alliberes l'estrès de la rutina diària.

Lloguer de taquilles

 

Per a la teva comoditat i tenir sempre disponible el teu equipatge esportiu, posem al teu abast un conjunt de taquilles perfectament equipades i on puguis tenir sempre a punt els teus accessoris per a la pràctica de la teva activitat esportiva preferida.

 

Taquilla d'ús puntual

 

Per als abonats, oferirem tot un conjunt de taquilles on podran deixar la seva roba mentre estan a les nostres instal·lacions.

Aparcament per clients

 

Per a acostar-te al centre amb més comoditat, disposaràs d'aparcabicicletes així com de places on estacionar el teu vehicle.

Contacte

ESPORT I SALUT MALGRAT SL.

Avinguda Josep Ragull i Vilaró 13

08380 Malgrat de Mar

 

 

Reserves

APP: MES ESPORT I SALUT

¿Tens dubtes?

Truca'ns al telèfon:

937611533

o bé contacta amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ESPORT I SALUT MALGRAT SL.