Les Sales de Fitness i Activitats dirigides

A Mes disposes de tres sales d'activitats dirigides, una per la pràctica del ciclisme indoor, una destinada al fitness i una tercera on es podran triar les diferents activitats dirigides.

 

La sala de ciclisme indoor o spinnig, amb els seus 110 m2 i 25 bicicletes, et permetrà iniciar-te en aquest esport al ritme de la música i animació dels nostres instructors. Amb les bicicletes d'última generació i les instruccions dels nostres tècnics, pordràs comprovar com aquesta divertida activitat et proporciona beneficis per la teva salut.

La sala de fitness, està dotada de 275 m2 i de més de 48 estacions cardiovasculars, de musculació i pes lliure.

 

Amb tot aquest equipament i l'equip de tècnics professionals que  t'instruiran la correcta utilització dels aparells, dissenyant un programa d'exercicis específics, podràs aconseguir els objectius desitjats. Les grans dimensions de la sala i les seves vistes sobre la piscina proporcionen un ambient agradable per la pràctica d'aquesta modalitat esportiva.

 

A  la sala polivalent es podran practicar  tot un seguit d'activitats setmanals per  posar  en  forma  la  teva  vida.  Està  equipada  amb materials per l'aïllament acústic i un paviment de parquet per absorbir els  impactes que es produeixen en  la pràctica d'activitats com l'aerobic, steps o body pump i els millors equips de so i llum per  fer  d'aquestes activitats  una  pràctica  divertida.  I  tot  dirigit pels nostres monitors que et faran treure el màxim rendiment als teus esforços.

Contacte

ESPORT I SALUT MALGRAT SL.

Avinguda Josep Ragull i Vilaró 13

08380 Malgrat de Mar

 

 

Reserves

APP: MES ESPORT I SALUT

¿Tens dubtes?

Truca'ns al telèfon:

937611533

o bé contacta amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© ESPORT I SALUT MALGRAT SL.